Vihdoinkin Esittelykunnossa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suuri helpotus! Paniikki mikä iski koulussa ja yleinen stressitaso putosi aika alas.
 
 
Ja nyt perusesittelyt alkaa olemaan myös täällä. Seuraavaksi kuvia ottamaan
 
 
Ehkäpä toivonkipinä alkaa sittenkin näkymään näiden sivujen kohdalla koska nyt perusasiat alkavat olemaan ideana jo paperilla valmiina. On mukavaa huomata miten loppujen lopuksi kaikki akaa sujumaan kunhan jaksaa kärsivällisesti olla tuottelias.

 
 
Mitenkäs ei taaskaan ole tullut aikoihin päiviteltyä tätä blogia. On tullut keskityttyä muihin asioihin viime aikoina. Näin palautetunnin alussa hiukkasen pelottaa koska sisältöä ei ole yhtään vaikka sivujen rakenne on valmis. Nyt pitää pistää sisältöä sisään ja vauhdilla.

 
 
Suunnitteluprosessi on paperilla melkein valmis. Viimeisiä suunnitelmia ja lihaskunnon osuuksia mietiskellään. Monipuolisuus tuo sen ongelman että tarvitsisi todella paljon materiaalia ja aikaa niiden käsittelyyn. Ja siksi on ajatukset solmussa. Rakenteesta uhkaa tulla liian monimutkainen alasivuviidakko. Ärsyttää koska aihe on hyvä. En ole löytänyt kunnollista treeniohjelmasivustoa internetistä, joten selkeälle ja yksinkertaiselle treenisivustolle sivustolle olisi tarvetta. Mutta ärsyttää kun ei saa suunnitelmia päästä ulos!!!!!!!!!!!!!
 
 
Ajatteluprosessi käynnissä. Pää sauhuaa... Tarvian kuvaajan. Ja kameran!!!!!
 
 
Voihan vitalis kun aamutunnit ei oikein sovi minulle. Keskittymiskyky on hieman nollan alapuolella.  Asia on mielenkiintoista ja on mukavaa puuhailla photoshopilla. Nooo kyllä nyt kun vielä keksisi verkkosivujen aiheen...
 
 
Huh huh! Miten voi olla mahdollista että iltaisin jaksaa valvoa vaikka kuinka myöhään mutta päivällä ei pysy milloinkaan hereillä. Graafinen suunnittelu jäi vähäisen etäiseksi aiheeksi. Onneksi lukio antoi aika vahvan pohjan tällekkin aiheelle.
 
 
Eka Ullan tunti
No tänään aloitin pohdiskelemaan millaista internetsivua alan työstämään. Olen ajatellut rakennella sivun varmaankin kamppailulajeista ja tarkemmin sanottuna joko potkunyrkkeilystä, UFC:stä taikka vaikka  Mikkelin tarjonnasta. Toisena mahdollisuutena olen ajatellut rockin lyhyttä ja yleissivistävää pakettia. Yleisesti tunti oli aika selkeä, lähinna suunnittelemisen opiskelua ja sen pohtimista ovatko jotkin verkkosivut tarkoituksensa täyttävät. Itse en ole koskaan miettinyt sitä kuinka tarkoituskenmukaista joidenkin sivujen olemassaolo on. Maalla kasvaneena junttina en ole koskaan ajatellut että Internet olisi niin vahva oma maailmansa jossa on omat säännöt (netiketti) ja tavat. Itse en nimittäin käytä internettiä nimittäin oikeastaan muuhun kun laskujen maksamiseen, sähköisen postin satunnaiseen lähettelyyn ja ajoittaiseen facebookin seurraamiseen. Lisäsin huvikseni seurraavan videon jossa tiivistetään hyvin mikä on internetin tarkoitus. ;)
 

No Title

08/30/2011

0 Comments